Notícies

  • 03 de maig de 2011

Presentació Web

La proposta d'una nova eina de gestió formativa que figurava a la programació de l'any 2011 ja és una realitat.

L'EMF disposa d'un web propi, amb l’objectiu de poder d'oferir a tot el personal treballador d’aquest Ajuntament una millora sobretot en tres camps d'actuació:

  • La interacció amb els nostres usuaris. Ha de suposar una eina eficaç, amb la qual els alumnes puguin gestionar la seva formació, consultar el seu bagatge formatiu, inscriure's a les accions formatives que desitgen, donar-se de baixa, consultar el Pla, etc.
  • Com a mecanisme d'externalització de l'EMF mostrant qui som, què feim i per a què servim. 
  • Com a eina eficaç de gestió de la formació, ja que necessitam aplicacions ràpides per a poder oferir una gestió eficient, moderna i útil, que ens informi de l'estat dels indicadors establerts, de les bases de dades per a les certificacions i les expedicions de diplomes, dels expedients acadèmics i del pagament i el control econòmic de l'Escola. Ha de ser, en definitiva, un web que suposi una millora global per als treballadors de l'Escola i, lògicament, per al seu conjunt d'usuaris.

Per tot això us convidam a utilizar-la i a col·laborar amb nosaltres per a millorar els seus continguts i aplicacions, perquè la formació ens ajudi a donar un millor servei a la ciutadania.

 

Cercador de cursos
Informat't sobre els terminis