Benvinguts a l'Escola Municipal de FormacióUs presentam el Pla de Formació per a l’any 2020, del qual formulam com a objectiu general aconseguir una millor gestió del coneixament. Al Pla 2017 iniciarem aquest canvi d’orientació, un pas cap a la gestió del coneixement implica deixar d’aplicar algunes metodologies per acostar-nos a la autogestió de l’aprenentatge.

Per això el Pla ens ofereix la possibilitat d’acreditar certes accions formatives només en la superació d’una prova d’avaluació, per tant són els interessats els qui gestionen el seu aprenentatge i la acreditació pertinent.

Els cursos en línea també son present al Pla però igualment, volem oferir la possibilitat d’acreditació mitjançant l’avaluació de coneixements, d’aquests cursos sense cap tipus de participació en les dinàmiques i en les dates oferides.

Durant l’any i en el primer trimestre us anirem oferim la possibilitat de participar al cursos massius en línea (MOCC) que ens poden aportar moltes iniciatives i un coneixement del tractament de les qüestions professionals a altres indrets.

En resum, des de l’EMF us convidam a la participació de les accions formatives proposades sense oblidar la nostra missió “facilitar el disseny de les competències a adquirir i proporcionar l’adquisició i millora de les aptituds i habilitats professionals del personal al servei de l’Ajuntament de Palma i els seus organismes associats.


El cap de Servei

Macià Ensenyat EstarellesPla Municipal de Formació 2021 (PDF - 1.22MB)

A qui ens adreçam

Les persones destinataris de les accions formatives de l 'Escola Municipal de Formació són els treballadors i treballadores en actiu de l'Ajuntament de Palma o de les entitats i/o empreses municipals, segons convenis específics.

Una mica d'història

En el Ple de 29 de març de 2007 s'aprova la fusió de dos serveis municipals amb objectius semblants:l'Escola de la Policia Local i el Servei de Formació de l'Ajuntament de l'Àrea de RRHH . A partir d'aquest acord, l'Escola Municipal de Formació inicia la seva tasca.